Posibilitatile de petrecere a timpului daca doriti sa vizitati orasul Salzburg din Austria de Craciun sunt nenumarate. Astfel, puteti asculta instrumentul „Glohenspiel” in Piata Residenz, acesta fiind alcatuit din mai multe clopote, ce a fost instalat inca din anul 1704 de catre Printul Arhiepiscop Johan Ernst Graf Thun si dispune de 35 de clopote.
In jurul orasului Salburg se afla numeroase dealuri ce pot fi vizitate, pentru a admira cele mai frumoase peisaje din Austria de Craciun. Unul dintre cele mai frumoase dealuri este Kapuzinerbeg, unde poate fi vizitata Manastirea Capuchin.
Iubitorii de bere pot servi o bere la gradinile Mullner Brau, unde se poate o halba de bere sub castani la gradinile Braustuber, in districtul Mulln.
Printre activitatile culturale ce pot fi desfasurate in Austria de Craciun se afla vizionarea unui spectacol de teatru sau a unui concert de muzica clasica. Aici pot fi urmarite unele dintre cele mai frumoase piese de teatru, pentru a intregi o vacanta petrecuta in Austria de Craciun si a reveni in Romania cu amintiri memorabile.
Recomand revelion Grecia si revelion 2014 Austria.800px-SalzburgVonDerGersbergalm