Magazin-TV-630x420Dacă vrei să-ţi cumperi un televizor şi nu eşti la curent cu ultimele noutăţi s-ar putea să-ţi fie cam dificil, deoarece televizoarele din ziua de azi oferă tot felul de funcții mai mult sau mai puțin utile cum ar fi Facebook și Twitter (să introduci text cu telecomanda e un chin), starea vremii (nu strică dar avem deja aplicația asta peste tot) sau jocuri (prea simpliste ca să atragă atenția).
Media player-ul integrat în majoritatea televizoarelor de azi ar putea fi util în măsura în care elimină nevoia unui player dedicat. Problema lui este că deocamdată este redundant: câtă vreme nu ai renunțat la DVD/Blu-Ray player, sau câtă vreme folosești un Home Cinema 5.1, ai deja un media player probabil mai bun decât cel din TV.
Așadar ceea ce contează cel mai mult la un TV este calitatea imaginii. Când alegi un televizor în primul rând trebuie să te preocupe cum se vede și mai puțin dacă vine cu app de Youtube sau cu programe de fitness.
Dar cum îți dai seama care televizor are cea mai bună imagine? Producătorii listează specificații cum ar fi rezoluția, contrastul dinamic sau (și aici devine de-a dreptul ezoteric) rezoluția de mișcare (acei 120 hz, 240 hz, 600 hz subfield-drive)
Dacă momentan nu ai posibilităţi financiare pentru achiziţionarea unui televizor atunci poţi recurge la imprumuturi de până la 3.000 lei. Verifică dacă eşti eligibil click aici pe calculator credit.