logoOferta de modele de dresuri este mai mult decat generoasa, astfel incat pe langa clasicele dresuri pe negru sau culoarea pielii, gasim si modele in culori vii, imprimate cu diverse modele. Cu ajutorul dresurilor cu imprimeuri ne putem crea tinute originale, facand niste combinatii surprinzatoare care vor rupe bariera cotidianului.

O pereche de dresuri cu buline sau cu un model norvegian ne va ajuta sa iesim usor in evidenta, sa avem o tinuta casual demna de invidiat. Pentru un efect de alungire a picioarelor, opteaza pentru dresuri cu dungi si imprimeuri cu linii verticale. Daca esti mignona atunci nu opta niciodata pentru dresuri sau colanti cu dungi orizontale deoarece reduc vizual lungimea picioarelor.

Evita sa porti in acelasi timp dresuri si haine cu modele geometrice diferite, deoarece e foarte posibil sa deranjeze vizual, in loc sa atraga atentia intrun mod placut. La o tinuta de seara se potrivesc dresurile usor transparente, cu dungi verticale, buline, cu model dantelat sau care imita portjartierul.
Recomand bocanci dama si tricouri ieftine!

Anunțuri