downloadPe la jumătatea secolului optsprezece au apărut pantalonii confecționați dintr-o combinație de in și bumbac, denimul sau blugii. Pantalonii din acest material au intrat în istorie prin intermediul evreului Levi Strauss, iar culoarea după care erau recunoscuți era albastrul închis.
Astăzi jeanșii sunt unul dintre cele mai populare articole vestimentare, apar într-o varietate de modele și de culori și sunt apreciați de domni pentru diversitate, confort dar și pentru posibilitatea de a fi purtați într-o varietate de combinații și de stiluri vestimentare.
Domnii s-au adaptat diversității și aleg modele în funcție de forma corpului și de personalitate. Un bărbat elegant va purta un model mai apropiat de cel clasic, într-o culoare închisă, combinat cu o camașă și un sacou potrivit. Un domn sport va purta o pereche de blugi într-o combinație de pantofi sport, tricou și hanorac.
Oricare ar fi preferințele domnilor denimul este un articol vestimentar apreciat și purtat în diverse combinații pentru că poate fi adaptat stilului vestimentar al purtătorului.
Recomand botine piele si incaltaminte copii piele!

Anunțuri