logo (1)Durerile de rinichi sunt probleme serioase ale organismului si ele trebuie tratate la timp si cu seriozitate. De cele mai multe ori, acestea apar in zona lombara, pot fi insotite de simptome urinare, oboseala, febra varsaturi, edeme sau eruptii cutanate. Cel mai adesea, cazua acestor boli este reprezentata de aparitia pietrelor la rinichi. Alte cauze ar mai putea fi anumite infectii, boli ale rinichilor ereditare sau dobandite etc. Primul pas care trebuie facut in cazul acestor simtome este luarea analgezicelor, antiinflamatoarelor sau antispastice. Totusi acestea nu sunt indicate. Cel mai bine este sa consultati un medic. Daca nu puteti atunci, dintr-un motiv sau altul, puneti o sticla cu apa calda in zona dureroasa.
Cel mai frecvent, durerile de rinichi apar la persoanele care nu consmuma suficienta apa, la cei care fac frecvent infectii urinare sau la cei predispusi acestor dureri datorita altor boli.
Nu este indicat sa luati medicamente dupa ureche. Nu toti suntem medici, nu toti stim exact ce si cum trebuie facut. Cel mai bine este sa urmati sfatul medicilor si sa faceti totul asa cum va spun ei. Recomand tigara electronica de pe tigaraelectronica-nr.1.ro si lichid tigara electronica de pe tigaraelectronica-nr.1.ro