amenajare-dormitorAmenajarea unui dormitor, in special cand bugetul este micut, devine foarte importanta, incepand cu alegerea patului, a culorilor si a materialelor si terminand cu cea a accesoriilor Puteti opta pentru culori simple, deschise care sa nu incarce spatiul. Pentru un dormitor confortabil in doi, nu este necesara achizitionarea simetrica a mobilierului si a corpurilor de iluminat. Fiecare se va simti mai bine cand alege accesoriile pentru jumatatea lui de pat.
Controlul nivelului de lumina in dormitor este cu adevarat important pentru confort. Instaleaza draperii plusate care pot opri toata lumina din exterior, dar asigura­te si ca poti llumina camera intim seara. Veiozele, lampile si lamparaderele cu becuri de voltaj mic ofera cea mai calda lumina, pe care o poti suplimenta oricand cu lumanari parfumate.
Asigura­te ca texturile din dormitor sunt cat mai comode: patura moale, covor gros, presuri pufoase. Cu cat ai folosit mai putine elemente metalice si stralucitoare, cu atat dormitorul poate fi mai confortabil.
Recomand seminte de porumb si seminte grau.