logoFacturile completate on-line dau posibilitatea sucursalelor de a-si realiza mai usor stocurile si de a tine contabilitatea la nivel de firma, ca intreg. Daca inainte era anevoios pentru un contabil sa urmareasca toate facturile emise de catre o firma sau de catre punctele de lucru ale acesteia acum, folosind programele de facturare on-line, totul a devenit mult mai usor.
Completarea facturilor se face mult mai rapid si mai usor, caci este suficient sa se introduca, de exemplu, codul unic de inregistrare a unei firme catre care s-au vandut servicii sau produse, si cel care completeaza factura va fi scutit de efortul de a mai introduce restul de informatii, caci se completeaza automat. In plus, calculele matematice se fac automat, cu precizie de zecimala si astfel sunt eliminate erorile.
Faptul ca exista aceasta posibilitate de facturare, din pacate, a favorizat si aparitia fraudelor legate de asemenea programe, caci trebuie platita o taxa pentru soft, iar multe firme aleg sa descarce de pe Internet variante piratate. Ceea ce dauneaza atat firmelor care fac aceste softuri, cat si celor care aleg sa foloseasca surogate. Recomand facturi online si program facturare gratuit!