2547carnavalul_de_la_venetia1hotelSe spune ca fiecare persoana trebuie sa participe macar o data in viata la Carnavalul de la Venetia, un eveniment cu totul special, recunoscut la nivel mondial. Carnavalul s-a desfasurat pentru prima data in secolul al XIII-lea, iar la acea vreme mastile putea fi purtate doar de oamenii bogati care soseau in oras si nu doreau sa fie recunoscuti.
Mai tarziu mastile au inceput sa fie purtate de toti venetienii, alaturi de costume pe care si le confectionau singuri, pentru a se lasa invaluiti de farmecul festivalului.
Astazi, Carnavalul de la Venetia este o atractie principala pentru turisti din intreaga lume, motiv pentru care in timpul Carnavulului oamenii se costumeaza in printi si printese, sau in ostasi si bufoni si se plimba pe aleile venetiene.
Astfel, in perioada Carnavului, Venetia este un spectacol de culori, iar cele mai importante momentele ale Carnavalului sunt deschiderea si incheierea acestuia.
Daca aveti ocazia sa vizitati Venetia in perioada Carnavalului, veti trai o experienta unica, pe care veti doriti sa o repetati.
Recomand bilete de avion Ancona si bilete de avion Ankara.