Paris_-_Eiffelturm_und_Marsfeld2Cand vine vorba de destinatii romantice, prima alegere care vine in mintea tuturor este Parisul! Caci Parisul este orasul iubirii, orasul romatismului, care reuseste sa trezeasca, chiar si intr-o inima impietrita, un fior specific.
Daca vreti sa va duceti iubita sau iubitul intr-o locatie care reuseste sa trezeasca emotii intense, trebuie sa alegeti Parisul. Chiar daca acest lucru inseamna sa va dezechilibrati bugetul! Pana la urma banii sunt facuti sa circule, nu sa acumuleze praf sau mucegai! Cum o reclama celebra spunea, pentru toate exista cardul, caci zambetul persoanei dragi este de nepretuit!
Parisul este orasul luminii, al iubirii, al romantismului si poate chiar al celor mai multe cereri in casatorie. Avem o singura viata, asa ca suntem datori sa o traim la maxim si sa ne bucuram de fiecare secunda a ei. Iar daca aveti norocul de a gasi acea persoana care sa va impartaseasca sentimentele si care sa vrea sa va ramana alaturi pentru o viata, atunci nu mai este cazul sa mai ezitati.
Luati-va persoana iubita in brate si plecati impreuna la Paris, fie printr-o agentie de turism, fie pe cont propriu! Este una dintre destinatiile pe care trebuie sa le vizitati in viata asta! Recomand vacanta Austria dar si vacanta in Romania.