74284_491772064742_7525470_aInternetul este un mediu virtual, care nu vă conferă prea multă protecţie, atunci când vine vorba de datele personale. Unele site-uri vî dau avertismentul că folosesc anumite date cu caracter personal, pentru îmbunătăţirea experienţei dumneavoastră pe pagina lor, însa adevărul este că furtul de identitate este foarte posibil.
Cele mai multe pagini pe care navigaţi nu vă înştiinţează despre acest fapt decât atunci când citiţi condiţiile şi termenii de utilizare, dar să fim sinceri, câţi dintre voi stau să citească cu adevărat aceste informaţii?
De aceea ar trebui să fiţi mai atenţi când alegeţi să împărtăşiţi date cu caracter personal pe o pagină de Internet. Pot exista persoane rău intenţionate, ce vor folosi acele date pentru a obţine unele foloase necuvenite. Discreţia este esenţială atunci când navigaţi pe Internet! Divulgarea unor informaţii strict personale, cum ar fi dezvăluirea numărului de telefon sau a adresei de domiciliu pot avea consecinţe negative.
Cei mai vulnerabili în acest caz sunt copii şi persoanele tinere, care abia pătrund în tainele Internetului, astfel că aceste categorii de persoane pot cădea cu uşurinţă în capcanele întinse de “prădătorii” profesionişti de pe Internet.
Aşadar, vă recomand server dedicat şi data center Romania.