tort_halloween_hpTorturile aniversare sunt prezente in viata noastra la fiecare ocazie speciala, fie ca este vorba despre sarbatoarea trecerii intr-un nou an, fie despre sarbatorirea zilelor de nastere. Fiind nelipsite din momentele importante din viata noastra, torturile aniversare impresioneaza prin elementele decorative utilizate, cu ajutorul carora putem transmite un mesaj persoanelor dragi.
Daca importalizam meomentele in care ne bucuram de un tort aniversar, prin fotografierea acestora, ne vom aminti cu drag de aceste momente si ne vom descreti fruntile de fiecare data cand vom privi fotografiile.
Tortul aniversar nu este doar desertul dulce de la o petrecerere in care sarbatorim alaturi de persoanele dragi, acesta simbolizand dorintele si trecerea intr-un nou an. Atunci cand cineva sufla in lumanarile de pe tort, acesta isi doreste ca noul an sa fie mai fericit, lumanarile fiind prezente din cele mai vechi timpuri.
Spre exemplu, grecii antici credeau ca fumul lumanarilor asezate pe prajitura pentru Artemis le poate purta dorintele spre Muntele Olimp. Astfel, tortul aniversar este prezent in viata noastra in momentele fericite si este un ingredient important pentru a incheia o petrecere reusita. Va recomand torturi la comanda si tort cu poza.