În acest an, cuplurile de îndrăgostiţi ce doresc să petreacă sărbătoarea dragostei într-un mod cu totul deosebit, pot beneficia de o ofertă specială la Hotelul de Gheaţă. Aşadar, cei ce vor ca sărbătoarea naţională a dragostei, Dragobetele, să fie cu adevărat memorabilă, sunt aşteptaţi în respective locaţie, pentru a demonstra jumătăţii iubirea pe care i-o poartă.
Gazdele de la unicul hotel de acest fel din Europa de sud-est au pregătit pentru cei ce le vor fi oaspeţi surprize din cele mai plăcute, muzică de calitate şi atmosferă romantică, pentru că acolo dragostea e mereu prezentă, susţin organizatorii. Cu acest prilej, îndrăgostiţii vor putea vizita Hotelul de Gheaţă, vor servi cina în cel mai romantic mod posibil sau vor putea trăi inedita experienţă a unei nopţi petrecute într-una din camerele obiectivului. De asemenea, cei mai romantici dintre vizitatori îşi pot face calde promisiuni de iubire sau îşi pot reafirma dragostea pentru persoana iubită, în frumoasa Biserică de Gheaţă, totul în intervalul 23-27 februarie.
Oferta 1 – 300 lei/2 persoane
•Aperitiv din partea casei
•Cina “la cald” în Cabana Bâlea Lac
•O noapte “la rece” în Hotelul de Gheaţă
•Mic dejun
Meniu de Dragobete (Cabana Bâlea Lac)
– Supă de găină cu tăieţei
– Muşchi sibian cu cartofi prăjiti şi sos remoulade
– Desert surpriză
Oferta 2 – 450 lei/2 persoane
•2 Welcome Cocktails
•Cina “la rece” în Hotelul de Gheaţă
•O noapte “la cald” în Cabana Bâlea Lac
•Mic dejun
Meniu de Dragobete “Hotel of Ice”
– Tartar de somon cu sos de muştar
– Supă de morcovi cu crutoane
– Muşchiuleţ de porc cu ciuperci pădureţe, varză de Bruxelles şi chifteluţe de cartofi
Prăjitură Greta Garbo
– Platou cu brânzeturi, struguri şi nuci
Meniul restaurantului din cadrul Hotelului de Gheaţă, parţial servit pe farfurii de gheaţă reprezintă o excursie şi o experienţă culinară de neuitat, la care se pot servi vinuri corespunzătoare din faimoasă cramă moldovenească “Lion Gri”.
La Mediaş însă, Dragobetele durează doar o singură zi, atât cât sunt valabile şi căsătoriile oficiate joi de către doi dintre reprezentanţii Consiliului Local al Tinerilor, după „modelul” de mai jos.

Reclame